1.3 ton ko.kai.në kaluan në të gjithë Shqipërinë, Hoxha tregon nëse u përfshinë bandat shqiptare

Gazetari investigativ Artan Hoxha ka folur sot në një intervistë të dhënë në televizionin “ABCneës për ccështjen e kapjes së 1.3 ton ko.ka.inë në Maqedoni, i cili kaloi përmes Shqipërisë.

Hoxha tha se lënda na.rko.tike nuk i përket grupeve të tra.fikantëve që operojnë në Shqipëri apo që kanë origjinë vendin tonë. Sipas tij bëhet fjalë për një sasi shumë të madhe ko.ka.ine dhe ajo nuk kishte destinacion Shqipërinë apo Ballkanin.

“Sasi të tilla nuk konsumohen nga vende si Shqipëria apo Ballkani. Zakonisht konsumohet në vendet e BE”, tha Gazetari.