1 maji në Greqi festohet me foton e Enver Hoxhës

E ndërsa në Shqipëri nuk ka pasur protesta për 1 majin, Ditën e Punëtorëve, në Greqi, tubimet kanë qenë të shumta. Madje ata kanë protestuar edhe me një foto të Enver Hoxhës.

Gjatë një tubimi në Greqi në flamurin e shpalosur duket ish-diktatori rus Josif Stalin dhe ai shqiptar, Enver Hoxha.