1 vd.ekur, 15 të pl.agosur/ Bilanci t.ragjik i sh.përthimit të fuqishëm në një lokal

Një grua ka humbur jetën dhe 14 të tjerë kanë mbetur të plagosur nga një ngjarje e rëndë e ndodhur në një lokal në një fshat të Gjermanisë Perëndimore.

Vaji brenda një tigani të madh shkaktoi shpërthimin në lokalin ‘Backesfest’ (festival i furrës) ku ishin të pranishëm më shumë se 100 njerëz.

Grupi i shpëtimit dhe ambulanca mbërritën menjëherë në vendngjarja.