12 punët ku tradhtohet më shumë

Komunikimi është çelësi i një marrëdhënieje të mirë dhe nëse nuk jeni të kënaqur me partnerin tuaj, ju do të bëni me radhë një lloj favorizimi – dhe ata – duke u larguar ose duke u përpjekur të flisni me çështjet tuaja. Nuk ka arsye për mashtrim.

Për t’i bërë gjërat edhe më keq (po, kjo është e mundur), në sajë të teknologjisë ne nuk jemi kurrë më shumë se disa klikime larg nga mashtrimi – nëse po shkarkojmë Tinder për “të bërë miq” (ekuivalenti i aplikacionit për të shikuar një film të rritur për të parë nëse hidrauliku rregullon lavamanin e kuzhinës) ose mikro-tradhëtia (dashuri duke parë postimet e një gruaje tjetër në internet dhe dërgimin e materialit tjetër të diskutueshëm).

Tani, një studim i ri nga Ashley Madison, faqja kryesore e takimit që ndihmon njerëzit e martuar të ketë çështje, ka analizuar zakonet e mashtrimit të burrave dhe grave dhe bëri zbulesën befasuese që njerëzit që kanë karriera të caktuara kanë më shumë gjasa të mashtrojnë.

Këto janë 12 profesionet ku njerëzit kanë më shumë gjasa të tradhtojnë:

12. Burrat – Punë sociale

12. Gratë – Politikë

11. Burrat – Bujqësia

11. Gratë – Arte dhe argëtim

10. Burrat -Arte dhe argëtim

10. Gratë – Drejtësi

9. Burrat – Arsimi

9. Gratë – Tregti

8. Burrat – Juridik

8. Gratë – Marketing dhe komunikim

7. Burrat – Mjekësi

7. Gratë – IT

6. Burrat – Marketing dhe komunikim

6. Gratë – Shitje me pakicë dhe mikpritje

5. Burrat – Financat

5. Gratë – Punë sociale

4. Burrat – Shitje me pakicë dhe mikpritje

4. Gratë – Financat

3. Burrat dhe gratë – Sipërmarrësit

2. Burrat – IT

2. Gratë – Edukimi

1. Burrat – Tregti

1. Gratë – Mjekësi.