16 vikti.ma, Ministria e Shëndetësisë jep të dhënat e funditJo vetëm raste të reja të infektuarish por ka edhe të shëruar nga koronavirusi.Në përditësimin e të dhënave për ditën e sotme u bë me dije se ka humbur jetën një i moshur, 76-vjecar nga Durresi, duke e cuar ne 16 numrin e viktimave.Po ashtu janë 18 raste të reja të prekura sot në gjithë Shqipërinë dhe 277 në total.