Pamjet/ Kjo është nëna që e çoi vajzën para 6 meshkujve të zhv.eshur, arsyeja i ka irrituar keq të gjithë

Një nënë 45 vjeçare ka menduar që ti bëjë një dhuratë shumë të çuditshme vajzës së saj për ditëlindjen e 21.

Ajo i ka sjellë asaj 6 meshkuj që t’i bënin stri*tizëm, e më pas pamjet i ka hedhur në rrjetet sociale.

Por kjo gjë nuk u ka pëlqyer aspak njerëzve, të cilët e kanë kritikuar dhe ofenduar shumë në komente.

Fotot:

VIDEON E GJENI KETU: Mother-45-gets-embarrassed-daughter-21-LAP-DANCE-birthday-s