21 pl.umba nga 3 a.rmë me silenciator mbi trupin e 50-vjeçarit, sh.okuese se çka ndodhur në ElbasanDetaje të rënda janë zbardhur nga vr.asja e Bujar Çelës mëngjesin e sotëm në Elbasan.ABCneës shkruan se një burim nga grupi hetimor i ka thënë se Bujar Çela u që.llua nga tre lloje ar.mësh tip pistoletë dhe mori 21 pl.um.ba në trup.Autorët e kanë qëlluar nga mjeti duke mos dalë. Ai ka qenë i vetëm duke pirë kafe në momentin që at.entatorët e kanë qël.luar nga makina me 21 pl.um.ba. Të sht.ënat nuk janë dëgjuar, pasi ar.mët kanë qenë me silenciator.