Lëkundjet e forta nga të.rmeti, 3 qytetarë hidhen nga pallati në Astir (PAMJET)

Lëkundjet e forta të të.rmetit në Tiranë kanë shkaktuar p.anik në kryeqytet dhe në qytetet e tjera në vendit. Ndërkohë që raportohet se po punohet për të evidentuar dëmet dhe për t’u ardhur në ndihmë zonave të dëmtuara.

Në zonën e Astirit në Tiranë, në p.anik e sipër, tre qytetarë kanë mbetur të pl.agosur dhe është dashur ndërhyrja e ambulancës

Të.rmeti me magnitude 5.8 Rihter dhe intensitet mbi 7.5 balle, 30 km ne veri të Durrësit.