4 vite pas lindjes, rrëfehet Arbana Osmani: Ka qenë tor.turë gjatë shtatzënisë, më falni por…Arbana Osmani ka zbuluar më herët se ushqimi i saj i preferuara janë sushit dhe shpesh e kemi parë t’i përgatisë vetë në shtëpi.Së fundmi ajo ka bërë pikërisht këtë gjë dhe të gjithë recetën e mënyrën e përgatitjes e ka ndarë me ndjekësit e saj, shkruan Who.Në fund ajo ka treguar edhe rezultatin dhe duket se sushit i ka realizuar në mënyrë perfekte. Në të njëjtën kohë ajo u ka kërkuar ndjesë të gjitha grave shtatzëna që nuk mund të konsumojnë sushi, duke thënë se i kupton mjaft mirë sepse ka kaluar të njëjtën “tor.turë” si ato.

“Kërkoj falje për gjithë shtatzënat. Mos ngrënia dot e sushit me peshk të gjallë ka qenë edhe për mua një tor.turë gjatë asaj periudhe”, ka shkruar Arbana përkrah një fotoje me sushi.