5 ditë të martuar, vd.es nusja 19-vjeçare, burri rëndë, mësohen detajet tro.nditëse, ja kthesa e fortë në hetime

Detaje shumë të forta janë mësuar nga helmimi i çiftit në Librazhd. Sipas policisë, Olsi Hajdari dhe Rezarta Hajdari dyshohet të jenë helmuar nga një person tjetër.

5 ditë pasi veshi fustanin e bardhë për t’u martuar me Olsianin, gjendet e vdekur në banesë, 19-vjeçarja Rezarta Hajdari, si pasojë e konsumimit të një sasie helmi (fotoksinë) . Të dy të rinjtë janë helmuar në rrethana të paqarta, në fshatin Xhyrë të Librazhdit, ndërsa ditën e diel kurorëzuan dashurinë e tyre me dasëm. Olsiani 27 vjeç, ndodhet në gjendje të rëndë në spitalin e Elbasanit, kurse Rezarta u gjet e vdekur në banesë.