I vrànë burrin, gruaja hipën mbi àrkivol dhe fillon të…Ceremonitë mo.rtore janë gjithë të dhi.mbshme, ose të paktën në pjesën më të madhe të rasteve.Ka raste kur dikush na tregon se ka disa raste kur gjërat nuk janë aspak normale. Sic ka ndodhur në qytetin Manta, në provincën Manabí, Ekuador.Siç shihet edhe në këto pamje, gruaja ka hipur në ar.kivolin e burrit dhe ka nisur të bëjë kërcime sensuale.

Videoja është bërë virale shumë shpejt, por askush nuk e kuptoi se çfarë ndodhi dhe përse gruaja bëri atë veprim të paparë ndonjëherë.