7 muaj me ko.ronavi.rus, kjo 13 vjeçare nuk është shëruar që prej marsit, tregon ma.kthinNjë rast për guinnes.   Një 13 vjeçare e quajtur Maggie Flannery është  infektuar me COVID-19 që në muajin mars dhe ende nuk ka arritur të shërohet.“Në fillim të karantinës, unë isha e sëmurë për pak kohë. Dhe pastaj u bëra më mirë për rreth pesë ditë dhe pastaj isha keq përsëri. Ishte shumë më keq, herën e dytë. Herën e dytë kisha shumë dh.imbje gjoksi, më dukej sikur ishte e vështirë të merrja frymë. Kisha shumë dh.imbje shpine dhe isha jashtëzakonisht e lodhur gjatë gjithë kohës”, tha ajo për CNN.