A doni të rrisni gjoksin? Përdorimi i pastës së dhëmbëve dhe vazelinës do t’ju shastisë

Hmm! Fillimisht miksohet pastë dhëmbësh, miell, të bardha vezësh dhe kastravec, më pas aplikohet tek gjinjtë dhe ata do të jenë më të plotë.

Pasta e dhëmbëve ndihmon në mbylljen e poreve dhe tendosjen e lëkurës. Kurse një tjetër vloggere e kanalit të quajtur Susana Home Remedies ka publikuar një video ku aplikon vazelinë në gjoks dhe pastë dhëmbësh në thitha për t’i  tonifikuar dhe për të  rritur masën e tyre nëse e aplikoni çdo mbrëmje diçka të tillë.

A ndihmon vërtet pasta e dhëmbëve në tonifikimin dhe rritjen e gjoksit? Sipas ekspertes Jennifer Wider, ka një efekt tendosjeje të përkohshëm gjatë tharjes së pastës, por kur lahet pasta e dhëmbëve, efekti përfundon.

Këto produkte zakonisht nuk kanë efekte anësore me përjashtim të rasteve kur vuani nga dermatitet dhe mund të keni ndonjë skuqje për shkak të agjentëve të gjendur në pastën e dhëmbëve.