A ishte i infektuar Florjan Binaj? Avokati lëshon bo.mbën, ‘zbulon’ të vërtetën, pse doli nga Kryeministria…?…

Avokati Altin Goxhaj ka hedhur sot dyshime të forta lidhur me faktin nëse aktiori i humorit Florjan Binaj ishte vërtet i infektuar nga COVID apo jo?

Postimi i plotë:

PYETJA S’ËSHTË SI DOLI “NEGATIV” POR A KA QENË NDONJËHERË “POZITIV”

Fillimisht i urojmë me gjithë zemër dhe dashuri Florit shëndet dhe mbarësi gjthm por..

Pyetja nuk është a u shërua kaq shpejt Flori pa asnjë simptomë në shtëpi, por a ka qenë ndonjëherë i infektuar?!

Dmth a ka qenë ndonjëherë “pozitiv” mqns na dilka “negativ” tani?! Përderisa e mbyllën Florin në shtëpi me një copë shkresë që doli nga Kryeministria dhe jo nga laboratori..

[.. si pjesë e PLANdemisë për shpikjen e valës së dytë të infektimeve për të izoluar Shqipërinë nga Europa dhe Ballkani në kuadër të finalizimit të Axhendës Soros për Rrënimin Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë sipas Memorandumit të Vaso Çubrilloviç të vitit 1937 për Dëbimin e shqiptarëve nga Ballkani!