A ke një cigare? T.error në plazh, 10 shqiptarë i s.ulen nënës me dy fëmijë. Ndodh e t.merrshmja

Mediat italiane shkruajnë sot per nje ngjarje te rende qe ka ndodhur per dy djemtë italianë dhe nëna e tyre te cilet janë s.ulmuar e rr.ahur nga një b.andë k.riminelësh, buzë detit, pa asnjë arsye.

“Mbrëmje m.akthi për një familje nga Como që kishte shkuar me pushime në Igea Marina, në Riviera Romagna. Dy djem pesëmbëdhjetë vjec dhe tetëmbëdhjetë vjeç sapo kishin kaluar një mbrëmje të qetë buzë detit, dhe para se të ktheheshin në shtëpi, vendosën të ndalen në një furrë buke për të shijuar diçka të ngrohtë.

Por, afër saj, ishin përgjuar, rrethuar dhe provokuar nga një b.andë me dhjetë të rinj shqiptarë.

“A keni një cigare?” Ky ishte preteksti që do mjaftonte për të nisur s.ulmin.

Tetëmbëdhjetë vjeçarit papritur i erdhi një g.rusht në fytyrë e pas dh.unës përfundoi me hundë të th.yer. Edhe vëllai i tij i vogël, pesëmbëdhjetë vjeç, mori një goditje të fortë.

Ndërkohë, nëna e dy fëmijëve, e cila priste që fëmijët e saj të ktheheshin në apartament, dëgjon u.lërimat nga dritarja dhe vrapon për të ndihmuar djemtë.

Por banda shqiptare nuk kursen as gruan pesëdhjetë vjeçare, e cila është g.oditur dh.unshëm.

Familja, pas rr.ahjeve dhe frikës së madhe, u ndihmua dhe u sigurua nga karabinierët, dhe vendosi të mos kthehej në Como më herët nga data që kishin parashikuar, por të vazhdonte pushimet. Ndërkohë, karabinierët e Bellaria kanë parë pamjet e kamerave që konfirmojnë dinamikën e ag..resionit. Dhe tani jam në ndjekje të b.andës shqiptare.