‘A ke qebap’, shqiptari habit kamarieren në SHBA

Video e një shqiptari i cili është i njohur në Amerikë si Angry Baba, ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve kohët e fundit.

Kjo pasi, i veshur me veshje kombëtare dhe me plis në kokë ai është futur në fast food-in McDonald, ku edhe ka pasur një kërkesë mjaft interesante.

Ai ka kërkuar qebap, ushqim i njohur në trevat shqiptare dhe këtë së bashku me domate dhe speca djegës.

VIDEO KETU