A.larm për bo.mb.ën në vendin simbol, i gjithë vendi në an.kthNjë prej zonave më simbol dhe më të famshme të Parisit është evakuuar. Pas një al.armi për b.om.bë Harku i Triumfit në Francë është rrethuar me shirita të verdhë ndërsa policia franceze ka kryer evakuimin e zonës.Edhe stacionet e metrove pranë zonës janë bllokuar dhe po evakuohen.Kujtojmë se situata në Francë është te.nsionuar pas vr.asjes së një mësuesi historie nga një esktr.emist is.lamik, pasi kishte shfaqur karikaturat e Profetit Muhamed.