A zgjerohet v*gina nga seksi i tepërt? Vajza këtë duhet ta dini mirëA zgjerohet v*gina nga seksi i tepërt? Kjo është një pyete që e bëjnë edhe femrat edhe meshkujt.The Sun” thyen heshtjen dhe jep njëherë e mirë përgjigjen për këtë pyetje.Njerëzit mendojnë se partnerë të shumtë s8ksualë ose shumë s8ks mund të ndikojnë në mënyrën se si duken poshtë. Por ekspertët konfirmojnë se s*ksi nuk mund të ketë kurrë një efekt fizik afatgjatë në formën dhe madhësinë e v*ginës tuaj, sepse ato nuk ndikohen nga s*ksi.

Ndaj mësojeni njëherë e mirë se s*ksi nuk ndikon në madhësinë e v*ginës suaj.