Adoleshenten e hedhin shoqet nga ura, por më pas…

 

Një lojë adoleshentësh, por që mund të kishte përfunduar në një tragjedi të tmerrshme për një 16-vjeçare. Pamjet e postuara në YouTube tregojnë se si miqtë e shokët e shtyjnë të hidhet nga ura kundër dëshirës së saj.

Në një moment adoleshenten, e identifikuar si Jolanda Holgerson e kanë hedhur nga ura, po fatmirësisht është gjallë. Ajo shpëtoi me me brinjë të thyera, dhe dëmtime të shumta në mushkëri.

Ngjarja ka ndodhur në Uashington, në lumin Lewis.