Ah çfarë pamjesh, si shikonte policja e nuk lëvizte kur burri përp.laste në tokë gruan

Një grua është dh.u.nuar në mes të rrugës në Tiranë, nga një burrë, pranë një makine policie.

Aty ishte edhe një oficere femër e cila nuk lëvizte.

Pamjet janë publikuar në një video të JOQ, e cila thotë se e gjithë skena është zhvilluar pranë QSUT.

Sic shihet edhe në pamje, pasi e rreh brutalisht me shkelma, e godet dhe e përplas në tokë gruan.