Ah e shk.reta është një grua, a.ksident i r.ëndë…detajetVetëm pak minuta më parë ka ndodhur një ak.sident i rëndë. Mësohet se në zonën e Skelës në Vlorë, një grua është përpl.asur nga një makinë.Si pasojë e këtij aksidenti një gruaja  ka mbetur e lënduar rëndë dhe është dërguar me urgjencë në spital.Policia ndërkohë ndodhet në vendngjarj, ndërsa nuk dihet gjendja e të lënduarës