Ah e shkreta ajo, po vuan orët kritike të jetës. Gazetari i njohur rr.ëqeth me fjalët e tij dhe jep njoftimin prekës

Gazetari i njohur Erjon Skëndaj ka bërë thirrjen e fortë për Elonën, për të cilën prej disa ditësh bëhet apel që të ndihmohet sepse i kanë ngelur edhe pak ditë jetë.

“Miqt e mi, Elona po v uan oret me k ritike te jetes. Familja ka mundur te grumbulloje 10 mije euro nga te aferm dhe qytetare, dhe e detyruar nga e mergjenca e vajzes do ta dergoje Elonen privatisht ne Turqi.

Nderkohe qeveria fle, ministria e shendetsise fle, organizatat e shoqerise civile qe mbrojne femijet jane ne gjume te thelle dhe pak u intereson jeta e nje 15 vjecareje. Shpresa e fundit jeni ju. Kontribuoni sa te mundeni ne nr e llogarise se familjes. Bashke ta shpetojme Elonen”.