Ah edhe një foshnje 8-muajshe, tra.gjedi e vërtetë në vendin fqinj, përmbytjet marrin jetë njerëzishNjë tragj.edi e vërtetë ka ndodhur në një prej ishujve grekë për shkak të përmb.ytjeve.Mëoshet se ka shkuar në 5 numri i viktimave dhe janë evakuar banorët e 3,000 shtëpive nga zonaMediat e huaja raportuan se mes të vde.kurve ëhstë edhe një foshnje tetë muajsh.

Grupet e shpëtimit qe kanë shkuar ne zonë për te ndihmuar banorët raportojnë se vendi po përballet me një katastrofë, sakaq shtojnë se mbi 3000 janë përfshirë nga përmbytjet. Autoritetet thonë se banorët e shtëpive po evakuohen nga zona.