Ah i shkreti, një italian po kalonte rrugën dhe…, at.entati i bëhet Prend Gjinit, një vit më parë iu v.ra vëllaiDetaje të reja zbardhen nga sh.përthimi i fu.qishëm me tr.itol në Tiranë, ku iu bë at.entat shtetasit Prend Gjini.Vëllai i Armando (Tonin) Gjinit, ish-ushtari i Met Kananit që u ek.zekutua në Rrëshen, ka rënë pre këtij a.tenmtati.Preng Gjini, ish-efektiv në Gardën e Republikës, po udhëtonte pranë Urës së Nisharakut me një automjet të llojit “A Class”, ngjyrë gri, në momentin që makina ka shpërthyer.

Mësohet se nga shp.ërthimi i fortë ka mbetur i p.lagosur edhe një shtetas italian, i cili ka qenë kalimtar në zonën, kur ka ndodhur ngjarja, dhe është nisur urgj.ent në spital.