Ah moj e shkretë, i futi në dhe me duart e saj dy fëmijët, nga një gabim që e bëjmë të gjithë çdo ditë

Një nënë i ka marrë jetën fëmijëve të saj, pa dashje, pasi u kishte pregatitur mëngjesin. Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.

U kishte dhënë mëngjesin para se të shkonin në shkollë, por pas dy orësh e marrin në telefon për t’i thënë se fëmijët e saj ishin në gjendje të rëndë në spital. Sipas mjekut, fëmijët ishin në gjendje të keqe dhe nuk mund t’i kontrollonte dot ethet e tyre për shkak të një b akteri të quajtur s almonelë.

Ky bakter është i pranishëm në ushqime dhe sh katërron o rganet e fëmijëve nëse ata konsumojnë ushqime të infektuara.

Pas disa testeve, mjeku arriti në përfundimin se bakteri ishte marrë nga fëmijët në mëngjes.

E ëma kishte përdorur telefonin gjatë kohës që gatuante.

Telefonat përmbajnë baktere që përfundojnë në ushqime dhe kanë pasoja fatale për shëndetin.