Ah o fat i zi, sa vajzë e re ishte. Adoleshentja i jep fund jetës, kishte muaj që jetonte me mendimin se…

Një moment delikat ne gjendjen emocionale ka bere qe nje adoleshente në Irlandë ti jape fund jetes.

Sipas nenes se saj, ajo kishte muaj qe jetonte me mendimet se pas p.ë.rdh.u.nimit në Greqi,  fajtori nuk do të ndëshkohej.

Pas ngjarjes, e ëma e saj jep një mesazh për vajzat e reja, që të mos bien pré të mashtrimeve dhe joshjeve nga njerëz që janë gati të vrasin vajza të reja, të pafajshme dhe me ëndrra plot.

Adoleshentja me miqtë e saj fluturuan në Zante, Greqi, verën e kaluar për një festë, e cila për fat të keq, u pasua me fatin t.r.agjik. E to.r.t.uruar nga përjetimi i asaj që hoqi, Julie Crowe, 18 vjeçe, i dha fund jetës më 4 nëntor 2019, pa kaluar tre muaj pas përvojës së t.m.errshme, duke e lënë nënën e saj Anna dhe familjen, thuajse të shk.atërruar nga ngjarja.