Ah o Janii, pse ta bënë këtë? Familja pret ta shohë për herë të fundit, por merr lajmin e zi. FNSH ndërpret kërkimet sepse…

Familja e tij e cila me dore ne zemer qe prej 17 janarit ka pritur te shohe per here te fundit trupin e Janit, sot ka marre lajmin e keq.

Jane ndërprerë kërkimet për gjetjen e trupit të Jan Prengës.

Një burim i sigurtë pranë Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë deklaroi për TCH se FNSH ka marre kete vendim

“Ne kontrolluam sipërfaqe të konsiderueshme në zonën e Shijakut dhe pa rezultat”,deklaroi zyrtari i policisë, “tashmë forcat FNSH janë përfshirë në një plan tjetër masash ndaj dhe nuk do kryejmë më kontrolle”.