Ah o Zot çfarë ishte ajo dje, punëtori që shpëtoi gj.allë tregon momentet e fundit: Isha v.arur prej bluze në…

Ka folur sot njëri nga punëtorët që ra dje nga skela e nje pallati ne Tirane dhe mbeti i p lagosur.

Ai u shpreh per abcnews se kanë qenë në momentet e fundit të punës, dhe as nuk e kujton se si ka ndodhur sh embja.

Genti Bardhi punonjësi i kompanisë së ndërtimit “Xhimi” tha se është një mrekulli që ishte gjallë, pasi ai ishte në katin e katërt në momentin që skela ka rënë, dhe për një moment ai ka qenë i varur nga bluza në skele dhe më pas ka rënë në tokë.

Kolegu i tij që fatkeqësisht ndërroi jetë ishte në katin e 6. Ndërsa dy punonjësit e skelës që kanë shpëtuar janë hedhë nga skela. Përsa i përket v iktimës tjetër Genti u shpreh se nuk e kujton pasi nuk e ka parë, ai shprehet se e ka marrë vesh nga polica që ata kanë v dekur.