Ah o Zot, humbje e madhe për kinemetografinë sot. V.d.esin në një ditë dy aktorët e njohurDy aktore humben jeten ne vend, pasi rane nga nje ure teksa ishin duke xhiruar një pjesë filmi. Ngjarja e rende ndodhi ne Meksike dhe sipas CNN viktima mbeten aktorët Jorge Navarro Sánchez dhe Luis Gerardo Rivera.Ata ishin duke provuar një skenë të enjten kur ndodhi aksidenti. “Lutjet tona janë me familjet e Jorge dhe Luis Gerardo, të cilëve ne i dërgojmë ngushëllimet tona,”- thuhet ne nje deklarate te leshuar pak pas lajmit te h.idhur.Po behen hetime lidhur me rrethanat ne te cilat ka ndodhur ngjarja dhe nga ana tjeter edhe produksioni i serialit po punon me autoritetet për të zbardhur dinamikën e plotë të këtij aksidenti. Ata ishin ne shesh xhirimi per sezonin e tretë të “Sin Miedo a la Verdad”.