Ah o Zot jo, pse ike kaq shpejt? Mësuesja ndahet nga jeta pas betejës me CovidCovid-19 i merr jetën mesueses nga Vlora, Pëllumbesha Xhiaj.Miq dhe të afërm kanë ndarë lajmin e v.dekjes së saj përmes postimeve prekëse në rrjetet sociale.“Ndërroi jete mësuesja Pëllumbesha Xhiaj ,duke humbur betejen me sëmundjen tinzare te kovidit.  Pavarësisht përpjekjeve te personelit mjekësor,u këput ne mes jeta e mësueses me shpirt te bukur,e cila punoi 40-vjetë në arsim. Pëllumbesha do te kujtohet plot mirësi dhe pozivitet, nga familja,te afërmit,miqtë dhe koleget. U prehësh ne paqe Pëllumbesh Xhiaj”, shkruan një nga miqtë e saj në rrjetet sociale, duke publikuar dhe foton e mësueses.