Ah sa e dh.imbshme o Zot. Kjo vajzë nuk e dinte që ishte sh.tat.zanë, por kur humbi bebin…Vendoset fati i saj tani

Vajza e re vetem 21-vjeçare, f oshnja e të cilës është gjetur e pajete në tualetin ku lindi, është liruar nga a kuzat për v r asje gjatë gjykimit të saj.

Ajo ka deklaruar vazhdimisht se është e pafajshme, duke thënë se nuk e ka ditur se është sh tatë zënë dhe se ka humbur vetëdijen gjatë lindjes.

Prokurorët kanë kërkuar që Evelyn Hernández të d ënohet me 40 vjet b ur gim.

El Salvador njihet si një prej vendeve me ligjet më të a shpra kundër a b ortit.

“Falemnderit Zotit, drejtësia është vënë në vend”, ka thënë Hernandez teksa është larguar nga ndërtesa e gjykatës pas 33 muajve “të vështirë” në burg.

“Unë do të vazhdoj të ardhmen duke studiuar dhe do të arrijë synimet e mia. Jam e lumtur”, ka thënë ajo për agjencinë e lajmeve AFP.