Ah sa e rëndë, edhe 7 shqiptarë të vde.kur nga ko.ronavi.rusi, shifër e fri.kshme infektimeshE rëndë dhe shumë e fr.ikshme vijon të jetë situata e përballjes me ko.ronavi.rusin në Kosovë.Mësohet se edhe 7 të vde.kur janë regjistruar ditën e fundit.Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik atje ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë testuar 454 mostra të marra nga QKUK’ja, spitalet e vendit dhe gjurmimi i rasteve në terren, prej të cilave pozitive kanë rezultuar 250 mostra.

IKSHP’ja ka njoftuar edhe për shërimin e 126 pacientëve. Numri i rasteve të konfirmuara që nga fillimi i pandemisë ka arritur në 9049.