Ah sa e trishtë, stadiumi kthehet në spital, por ja si duket. O Zot, gjynah

E tha pak dite me pare edhe kryeministri Rama, ku e solli si shembull qe një nga stadiumet më të famshme në botë, “Maracana”, është shndërruar në spital që do të strehojë pacientët e infektuar me koronavirus.

Marakana

Ky stadium prej 78 mijë ulëse është shtëpia e Flamengos, dhe është vetëm një nga stadiumet në Brazil që është shndërruar në spital, duke u pajisur me shtretër.

maksimir-M-Vrdoljak-scaled

Të njëjtën gjë kanë bërë edhe në shumë qytete tjera, me klubet si Corinthians, Santos, Sao Paulo. Kujtojmë që edhe në Europë ka stadium që janë shndërruar në spital, bëhet fjalë për atë të Zagrebit në Kroaci. “CNN” ka publikuar fotografi në “Maracana” të rimodeluar, të cilat mund t’i shikoni më poshtë.

jan-nd