Ahh sa keq! Familja prej tre muajsh e kërkonin, e pabe sueshme ku u gjet tregtari dhe në ç’gjendje

Prej tre muajsh familja e tij ishte ne kerkim, e kur shpresat duket se u veniten… ai u gjet ne ne fshatin Busavatë të Kamenicës.

70 vjeçari, Aziz Avdiu që është banor i Sojacës në Serbi, u gjet ne nje gjendje aspak te mire.

Sefedin Maliqi që e gjeti derisa po kujdesej për bagëtinë, thotë se i moshuari nuk ishte në gjendje të mirë psiqike, pasi shfaqej i frikësuar se mund të hynte policia serbe, sic shkruan Klan Kosova.