Ai bënte video çdo vit dhe kërcenin bashkë, sot babai kryen gjestin e fundit me vajzën. Është aq emocionuese

Një prind, i cili u gezua pa mase kur ne jete i erdhi vajza e pare, vuri ne zbatim idenë gjeniale që të filmojë çdo vit nga një video vallëzimi me vajzën e tij, që ditën kur lindi, e që më pas ta shihnin para kërcimit të famshëm baba-vajzë në ditën e saj të dasmës.

Dhe e mbajti vërtet fjalën. Bashkëshortja e tij e filmoi teksa vallëzonte me të bijën qëkur ishte foshnje.

Tani që vajza e tij u martua, ai bëri vallëzimin baba-nuse me videon e gjithë jetës që luhej në një TV aty pranë.