Ai i c.opëtoi vajzën 22 m.uajshe, nëna bën deklaratën sh.okuese

Opinioni publik italian është t.r.onditur nga rasti i Federico Zeoli-t, i cili pak ditë më parë rr.ahu ke..qazi një vogëlushe 22-m.uajshe.

Prej ditësh ai është kthyer në njeriun më të u.rryer në Itali. 25-vjeçari thuhet se ka ushtruar d.h.unë b.a.rbare mbi vajzën 2-vjeçare, e cila po lufton me jetën, në spitalin ‘’Bambino Gesù’’ të Romës.

Sic shkruan ‘’Il Messaggero”, vogelushja është në spital me plagë të shumta në trup, hematoma cerebrale, shenja kafshimesh dhe me këmbët e thyera.

‘’Njiheshim prej disa muajsh në rrjete sociale dhe e kisha ftuar të vinte të jetonte me mua dhe tre vajzat. Acarohej shumë shpesh, sidomos kur vajzat shtriheshin në krevatin tonë ose bënin rrëmujë kur luanin. Duhemi me njëri-tjetrin dhe jemi të lumtur. Kur ndodhi incidenti, ai më mori në telefon dhe më tha që B ishte rrëzuar ngë krevati dhe kishte vrarë kokën.

Kur erdha në shtëpi, kuptova se më kishte gënjyër. Mamaja e tij më ka thënë se vuan nga një lloj skizofrenie, ndaj jam përpjekur t’ia bëj gjërat më të lehta. Duhet të qëndrojë në burg pas asaj që bëri, por unë nuk mund ta braktis pasi e dua’’-ka thene gruaja 30-vjeçare nene e vajzes se vogel./Përktheu: ShkodraNews