“Ai i kishte hipur sipër, ajo rënkonte dhe …” vajza tregon tmerrin kur gjeti burrin me një femër, por ajo ishte…Një nënë 64-vjeçare dhe djali i saj 21-vjeçar u arrestuan në Fitchburg, Massachusetts, pasi policia mori informacion nga nusja e shtëpisë se ata kishin pasur marrëdhënie seksuale.cift nena vjehrra tradhtiGruaja e T.L u kthye në shtëpi nga puna më herët sepse nuk ndihej mirë, dhe pasi hyri në dhomën e gjumit, skena që pa e tronditu edhe më shumë.

Doli me vrap nga shtëpia dhe telefonoi menjëherë policinë, edhe pse e dinte që kjo mund t’i kushtonte shtrenjtë burrit dhe nënës së tij.

Sipas ligjit të shtetit të Massachusetts, incesti dënohet me dy e gjysmë deri në 20 vjet burg.

Kur oficerët e policisë erdhën në vendin e ngjarjes, ata gjithashtu ishin të hutuar sepse nuk kishin pasur raste të tilla më parë.

burg maska

Nëna dhe djali u paraqitën në gjykatë javën e kaluar dhe u shpallën fajtorë.

Ndërsa gruaja e tij, bëri kërkesë për divorc.