Ajo i prezantoi shoqen që të lidheshin, këngëtari i bëri propozimin e papritur. Sot pas 14 vitesh…

Merland Kademi, i cili është një këngëtar që ka spikatur në skenën e muzikës live me zërin e tij, ka treguar sot historinë e tij të dashurisë me Benereta Kademin.

Ata janë të martuar që prej vitit 2005 dhe kanë një djalë. Gjatë emisionit, ata treguan se dashuria e tyre ka lindur natyrshëm pasi përpara se të lidheshin kanë qenë shokë.

“Ne kemi qenë 5 vite shokë, para se Landi të fillonte të kishte ndjenja për mua. Por ka qenë interesante sepse unë doja që t’i prezantoja shoqen time Landit. Ne jemi të prirur të mendojmë që duhet të kemi në krah një njeri me natyrë të njëjtë me tonën, ndërkohë që duhet një barazpeshim mes dy karaktereve. Një vit pas martese në jetën tonë erdhi djali dhe ishte i paplanifikuar, por ardhjen e tij e kam quajtur sfidën më të bukur. Fëmija është sfidë, por edhe më e bukura që mund të na dhurojë Zoti. Ne kemi mësuar bashkë ta rrisim Danielin”, tregoi Benereta Kademi.

“Kur u diskutua historia që do më prezantonte me shoqen e saj, unë nuk pata ndonjë reagim apo një tërheqje. Ne ishim shokë dhe mua më erdhi natyrshëm që asaj vajzës tjetër t’i thosha që nëse do mendoja për një vajzë, ajo do të ishte Benereta. Ajo u step dhe më vonë unë mora vesh këto “filmat” që ishin planifikuar. Unë kam qenë i rezervuar dhe prisja kohën më të përshtatshme për të dy ne, por kështu ndodhi. Tani jemi prej 14 vitesh bashkë dhe kemi një djalë që quhet Daniel. Ne kemi bërë një ceremoni në kishë, sepse edhe shoqëria jonë ka lindur në kishë. Jemi njohur në një bashkësi protestante dhe kishte më shumë sens për ne ta trajtonim ceremoninë në këtë mënyrë. Kemi bërë edhe një dasmë të vogël për të ruajtur traditën tonë. Bena, në kuptimin e plotë të fjalës, është gjysma ime më e mirë dhe përpos kësaj më ka mësuar shumë për prindërimin me djalin tonë. Bena është shumë më e kujdesshme dhe ka qenë një ndihmë e patjetërsueshme për mua”, shtoi Merland Kademi, teksa ishte në emisionin “Rudina”.