Ajo ishte me pushime, takoi shqiptarin dhe shkuan në hotel. Ndodh e papritura

Një shqiptar ra në p ranga pasi a kuzohet se ka a buzuar me një turiste minorene nga Britania.

Ai eshte i moshes 32-vjeçare, por emrin mediat britanike nuk ia kane bere m dije.

Sipas The Sun, shqiptari e ka marrë 14-vjeçaren, e ka çuar në një dhomë hoteli dhe ka a buzuar s * ksualisht me të.

Ngjarja ka ndodhur një ditë më parë në Dassia, në ishullin Korfuz në Greqi.

14-vjeçarja angleze ka qenë me pushime me familjen e saj në momentin që ka rënë pre e këtij a buzimi.