Ajo postoi një selfie, ai e ndoqi këmba këmbës, detaji te sytë i zbuloi vendndodhjen. Ndodh e papritura

Një burrë i cili ishte fiksuar pas nje kengetareje japoneze, ia ka arritur qellimit duke e a b uzuar s e ksualisht, pasi e gjurmoi atë nga një selfie që ajo kishte postuar në Instagram.

Hibiki Sato, tha se ai e gjeti Ena Mastsuoka, pasi identifikoi stacionin e trenit, të reflektuar në sytë e saj, në një foto të publikuar në Instagram.

Ai e ndoqi më pas 26-vjeccaren deri në shtëpinë e saj dhe më pas i vendosi një leckë në gojë dhe e tërhoqi në një qoshe të errët.

Duke zmadhuar imazhin e syrit të saj dhe me ndihmën e Google Street View, ai ishte në gjendje të dallonte emrin e stacionit.