Akademia e Policisë, qytetari: Mos u lodhni, fitues vetëm anëtarë të FRESH

Një tjetër skandal në rradhët e Polisë së Shtetit vjen si denoncim nga qytetarët. Ish kryeministri Sali Berisha përmes një postimi në facebook, ka publikuar denoncimin e një qytetari, i cili shprehet se konkurrimi në akademinë e shtetit, është mashtrim, pasi lista e fituesve është plotësuar më herët nga anëtarët e Fresh të PS-së.

Postimi i Berishës
Kjo eshte narokpolicia e ardhshme e narkopartise! Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. Sb “Prsh doktor Berisha. Mora vesh nga socialiste te flakte te forumeve rinore te ps se konkurimimi per akademin e policise qe do filloj se shpejti eshte mashtrim i madhe. Do dalin 150 fitues dhe nga cdo qytet po strukturat drejtuese vendore te ps po plotesojne listat me antare e fresh. Pra duhet te jesh antar i ps qe te fitosh konkursin pavarsisht nese je i afte a jo. Behe publike ta marrin vesh te gjithe ata njerez te ndershem qe duan te konkurojne qe mos te lodhen kot. Anonime dhe respekte”