Aksident i rën̄dë në veri të vendit, një i vd̄ekurNjë tjetër aksident i rë.ndë ka ndodhur në vendin tonë. Sipas informacioneve të para, mësohet se aksidenti ka ndodhur në Pukë.Ende nuk ka shumë detaje sesi ka ndodhur aksidenti, por mësohet se si pasojë një person ka humbur jetën.Policia dhe ambulanca është në vendngjarje.