Ak.sident në mes të Shkodrës, makina për.plas qytetarin me biçikletë

Makina përplas qytetarin ndërsa po lëvizte me bicikletë në sheshin e Parrucës. Për.plasja e fuqishme i ka shkaktuar dëme në disa pjesë të trupit, dhe më pas është dërguar me ur.gjencë në spital.

Nisin hetimet për rastin, shoqërohet në komisariat drejtuesi i mjetit per sqarimin e rrethanave.