Aksidentet dhe vde.kjet/ Shifra vërtet sh.okuese, KUJDES në rrugë…bilanci i 10 ditëvë të gushtit të lë pa fjalëGushti ka rezultuar deri tani një muaj i ‘zi’ sa i përket aksidenteve në rrugët e vendit. Sipas të dhënave të siguruara nga Tv Klan vetëm në 10 ditshin e parë të këtij muaji kanë ndodhur 54 aksidente.8 persona kanë humbur jetën dhe 64 të tjerë kanë mbetur të pla.gosur. Vetëm 3 ditët e fundit kanë ndodhur 14 aksidente dhe 4 persona kanë humbur jetën.