Aksidentohet dhe sh.përthen c.isterna e karburantit, dhjetra të pajetëNje ngjarje e f.rikshme raportohet nga mediat e huaja.Sipas policise në Tanzani, të paktën 57 vetë gjetën v.d.ekjen nga d.jegia dhe dhjetra të tjerë po trajtohen për d.j.egie, pasi një c.isternë me karburant sh.përtheu në qytetin lindor të Morgoros.Dëshmitarët thanë se ajo ishte përpl.asur duke u dëmtuar në një aksident.

Zyrtarët thonë se njerëzit po përpiqeshin të merrnin karburant nga c.isterna e dëmtuar të shtunën, në kohën kur ndodhi sh.përthimi.

Morogoro është rreth 200 kilometra në perëndim të Dar es Salaamit./VOA