Aktori i njohur shtrohet në spital, të afërmit mbesin pa fjalë. Nuk dihet ç’po ndodh

Aktori i njohur shqiptar, Arben Derhemi eshte shtruar ne spital.

Ai ka publikuar vetë foton në Instagram.

Arbeni ka kaluar një gjendje jo të mirë shëndetësore. Duke falenderuar doktorët Arben Derhemi ka treguar se gjithçka ka kaluar dhe ai fatmirësisht është mirë. Nuk dihet çfarë ndërhyrjeje i është nënshtruar aktori, por e rëndësishme është që çdo gjë ka shkuar mjaft mirë.