AKU shkon në pesë fast-food, i mbyll urgjent se aty gjen…

Shisnin ushqim të pasigurtë, Autoriteti Kombetar i Ushqimit ne Fier penalizon me gj.oba dhe mbyllje gati pesë fast- food qe jane kapur me shkelje ne dokumentacion dhe mungesë te kushteve higjeno sanitare.

Sipas drejtuesit te AKU FIER Gezim Aliaj eshte shprehur se ne fast foode me emer ne qytetin e Fierit kane rezultuar me shkelje per here tw dyte dhe eshte vendosur dhe gjoba 50 mije leke te reja nderkohe per 5 subjekte eshte kryer mbyllja.

Ne keto kushte kur disa subjekte thyejne ligjin dhe kryejne aktivitetin pa permbushur detyrimet eshte i domosdoshem ligji per penalizimin me burg te subjekteve qe cenojne sigurine e shendetit te konsumatorit ka thene deejtuesi i AKU Fier Gezim Aliaj