AL.ARM/ Kuj.des mund të keni ngrënë dhe ju nga ky mish, ata e shitën por ishte i infektuar…

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot. Bëhet me dije se dy persona nga fshati Gllave në Memaliaj dyshohet se janë infektuar me antraks, ose e njohur ndryshe si sëmundja e plasjes.

Dyshohet se shkak për infektimin mendohet se është bërë një lopë që këta persona kanë therur para disa ditësh ndërsa për fat të keq mishin e kanë shitur në të gjithë fshatin.

Sipas report tv, Një grup specialistësh kanë shkuar për të parë nga afër situatën dhe nëse provat laboratorike konfirmojnë se kemi të bëjmë më antraksin do të ketë një lloj izolimi.