Albërie Had.ërgjonajt i bien flokët, ja ç’ka ndodhur me të (foto)

Prej një kohe të gjatë këngëtarja e njohur shqiptare, A.lbërie Ha.dë.rgj.onaj e ka konfirmuar edhe vetë se flokët e gjata dhe të bukura të saj ishin e.x.t.en.si.on.

Vetë këngëtarja ka postuar një foto ku tregon flokët e shkurtër dhe aspak të dendur.

‘Sapo hoqa e.x.t.ens.ions dhe me shume se gjysma e flokeve jane keputur. Si mendoni ju,me mire floke te gjata apo te shkurtra?

Floket i kisha vene ne nje nder sallonet me te mira ne Los Angeles’ ka shkruar këngëtarja krah fotos ku tregon gjendjen e vërtetë të flokëve të saj.