‘Alo Policia më ndihmoni’, telefonata e 32 vjeçares i habiti të gjithë

Një vajzë e re ka telefonuar në polici dhe u ka thene se persona te paidentifikuar e kishin g.rabitur. Madje u tha se i kishin marre 3 mln leke.

Por e vërteta ka qenë krejt ndryshe.

Forcat e policisë kanë bërë verifikimet dhe ka rezultuar kallëzim i rremë i 32 vjecares korcare.

Ditën e sotme ajo u arrestua nga uniformat blu dhe pritet të dalë para gjykatës.